Termeni si Conditii

Ultima actualizare: Oct 2018

Modern Solution cu sediul Bucuresti, sector 6, Romania, administrat de Georgescu Marian si reprezentat online prin intermediul site-urilor web modernsolution.ro, se supune si respecta toate legile in vigoare din Romania privind protectia datelor cu caracter personal. Folosirea acestui site implica acceptarea termenilor si conditiilor de mai jos, recomandam citirea cu atentie a acestora.

Modern Solution isi rezerva dreptul de a modifica sau de a intrerupe, temporar sau permanent, partial sau chiar in totalitate serviciile prezentate prin intermediul site-ului modernsolution.ro, cu sau fara o notificare prealabila.

Nu suntem raspunzatori legal fata de nici o persoana fizica sau juridica pentru suspendarea sau intreruperea serviciilor disponibile prin intermediul site-ului web modernsolution.ro.

Informam pe aceasta cale ca putem schimba structura, continutul, serviciile oferite si conditiile de folosire ale site-ului in orice moment. Noile conditii devin valabile din momentul in care au fost facute publice si nu au caracter retroactiv.

Modern Solution face toate eforturile pentru a asigura buna functionare a site-ului web modernsolution.ro si incerca sa corecteze erorile si omisiunile cat mai repede posibil.

Album Foto Offline

  1. Daca pozele prezinta probleme la prelucrarea lor, ori renuntam la comanda ori onoram comanda folosind pozele in forma lor actuala, cu acceptul ambelor parti
  2. Modelele de album sunt prelucrate in forma finala si nu pot suferi modificari
  3. Pozele Dvs. nu vor sta online si nu vor avea scop publicitar in promovarea albumelor foto
  4. Pozele Dvs. le voi primi, le voi prelucra in albumul comandat si le voi sterge definitiv la finalizarea albumului
  5. NU garantam, NU promovam, NU incurajam folosirea serviciilor oferite de 5gbfree.com. Instructiunile date de Modern Solution sunt strict informative in scopul unui exemplu pentru cei care agreaza acest gen de servicii

Dreptul de autor
Toate fotografiile si textele de pe acest site apartin Modern Solution si sunt protejate de legea 8/1996 privind drepturile de autor si conexe, publicarea sau folosirea lor se face numai cu acordul proprietarului.

Va rugam sa raportati orice incalcare a acestor termeni si conditii folosind adresa de mail contact@modernsolution.ro sau folosind formularul de contact.

Comentariile nu sunt permise.